AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ellemek

Kahve falında yumurta ellemek

Kahve falında yumurta ellemek kişinin yaşamının değişeceğine, ferah bir eve geçileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta ellemek gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Kahve falında yumurta ellemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek artık rahat bir nefes alacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdest ellemek alim ve bilge insan olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdesti ellemek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü ellemek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına inanılır.

Kahve falında çiş ellemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın ellemek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, şansının ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir