AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta düşürüp kırmak

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, inancının eksileceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtayı kırmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına inanılır.

Kahve falında suya yumurta kırmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta kırmak yemek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir