AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya yumurta kırmak

Kahve falında suya yumurta kırmak

Kahve falında suya yumurta kırmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında suya yumurta kırmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak edilen duaların kabul edileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtaları kırmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük yumurta kırmak kucaklaşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir