AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hayırla yad etmeye, ana baba sözü dinlemeye, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında hamura yumurta kırmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya yumurta kırmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında yağda yumurta kırmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ömrünün de uzun olacağına delalettir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir