AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı kırmak

Kahve falında yumurtayı kırmak

Kahve falında yumurtayı kırmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bunalacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yumurtayı kırmak gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında çok yumurta kırmak köşeye sıkıştıracağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya yumurta kırmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işarettir.

Kahve falında hamura yumurta kırmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, duygularının karşılık göreceğine işarettir.

Kahve falında yağa yumurta kırmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, başarıları ile tanınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir