AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kırmak yemek

Kahve falında yumurta kırmak yemek

Kahve falında yumurta kırmak yemek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, iyilik görüleceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında yumurta kırmak yemek gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında yumurta kırmak yemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak ağız tadının bozulmayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yumurta kırmak büyük tartışmalar yaşanacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta kırmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağda yumurta kırmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağa yumurta kırmak hastalıklarının düzeleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir