AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine yumurta kırmak

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında suya yumurta kırmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta kırmak şansının ve bahtının açık olacağına, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağda yumurta kırmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamura yumurta kırmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yumurta kırmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir