AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yumrukla dövmek

Kahve falında birini yumrukla dövmek

Kahve falında birini yumrukla dövmek çareye ve çözüme ulaşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yumrukla dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Kahve falında yumrukla dövmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bereket ve zenginlik olacağına rivayet eder.

Kahve falında yumrukla adam dövmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yumrukla dövmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kadına yumruk atmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yumrukla kavga etmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, ilişkilerin noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında göze yumruk atmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sırtına yumruk yemek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir