AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yumruk atamamak

Kahve falında birine yumruk atamamak

Kahve falında birine yumruk atamamak daha isabetli kararlar alacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında birine yumruk atamamak gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sert yumruk atamamak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumruk atamamak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ters giden olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atamamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ailesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yumruk atmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yumruk yemek hayırlı bir hayat süreceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumrukla cam kırmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yumruk yemek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden yumruk yemek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir