AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumrukla adam dövmek

Kahve falında yumrukla adam dövmek

Kahve falında yumrukla adam dövmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, hatalarını fark edeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, başına türlü belalar geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yumrukla adam dövmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yumrukla adam dövmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında yumrukla dövmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında birini yumrukla dövmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adama yumruk atmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında buruna yumruk yemek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında göze yumruk yemek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnuna yumruk yemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet eder.

Kahve falında yumrukla cam kırmak kendisine olan güveninin artacağına, verimli işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir