AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnuna yumruk atmak

Kahve falında burnuna yumruk atmak

Kahve falında burnuna yumruk atmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında burnuna yumruk atmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında burnuna yumruk atmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında burnuna yumruk yemek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, gelir kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmana yumruk atmak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadına yumruk atmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye yumruk atmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cama yumruk atmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Kahve falında duvara yumruk atmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir