AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama yumruk atmak

Kahve falında cama yumruk atmak

Kahve falında cama yumruk atmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında cama yumruk atmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında cama yumruk atmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında yumrukla cam kırmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze yumruk atmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında buruna yumruk atmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye yumruk atmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara yumruk atmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir