AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yumruk atmak

Kahve falında göze yumruk atmak

Kahve falında göze yumruk atmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze yumruk atmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında göze yumruk atmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze yumruk yemek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya yumruk atmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında buruna yumruk atmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, bunun için her gün şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yumruk atmak düşmanlarını alt edeceğine, birikiminin artacağına işarettir.

Kahve falında duvara yumruk atmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir