AnaSayfa / Genel / Kahve falında adama yumruk atmak

Kahve falında adama yumruk atmak

Kahve falında adama yumruk atmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adama yumruk atmak gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında adama yumruk atmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında yumrukla adam dövmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya yumruk atmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya yumruk atmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumruk atmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze yumruk atmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında şeytana yumruk atmak insanlarla iç içe olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir