AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnuna yumruk yemek

Kahve falında burnuna yumruk yemek

Kahve falında burnuna yumruk yemek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalettir.

Kahve falında burnuna yumruk yemek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Kahve falında burnuna yumruk yemek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işarettir.

Kahve falında burnuna yumruk atmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet eder.

Kahve falında sırtına yumruk yemek iş hayatında zarar edileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buruna yumruk yemek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında babadan yumruk yemek aile işlerinin başına geçeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden yumruk yemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında yumruk yemek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden yumruk yemek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir