AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruna yumruk yemek

Kahve falında buruna yumruk yemek

Kahve falında buruna yumruk yemek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, mallarının artacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işinin yoluna gireceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna yumruk yemek gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında buruna yumruk yemek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Kahve falında buruna yumruk atmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında göze yumruk yemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne yumruk yemek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek makamının sarsılmayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinden yumruk yemek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında karnına yumruk yemek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden yumruk yemek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir