AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yumruk yemek

Kahve falında göze yumruk yemek

Kahve falında göze yumruk yemek işlerin ters gideceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hedeflere ulaşılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında göze yumruk yemek gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Kahve falında göze yumruk yemek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze yumruk atmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden yumruk yemek rakiplerine yenileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze yumruk yemek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek hileye, fesada bulaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumruk yemek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, itibarını zedeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babadan yumruk yemek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında buruna yumruk yemek tartışmaların kavgaya döneceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir