AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten yuvarlanmak

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak kazancının hiç azalmayacağına, terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yuvarlanan birini görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında yuvarlama yapmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlandığını görmek başarısızlığa düşeceğine, dini inançların güçleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir