AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta yuvarlanmak

Kahve falında toprakta yuvarlanmak

Kahve falında toprakta yuvarlanmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, üzüntülerinin biteceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında karlarda yuvarlanmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Kahve falında karda yuvarlandığını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, vefakar bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba yuvarlanmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yuvarlandığını görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir