AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, zor durumda kalınacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, verdiği emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sorunlarının azalacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlanmış halı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda yuvarlanmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir