AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek

Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek

Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ineğin yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek geniş bir rızka kavuşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında çamurda yuvarlanmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet etmektedir.

Kahve falında karda yuvarlanmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlarda yuvarlanmak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir