AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlanan birini görmek

Kahve falında yuvarlanan birini görmek

Kahve falında yuvarlanan birini görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, aradığı kişiyi bulacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlanan birini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında karlarda yuvarlanmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında denize yuvarlanmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bütçesinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak malından ve parasından ziyan edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak kimseyle konuşmaz olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir