AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayaların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hastalıklara şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çimende yuvarlanmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir