AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlandığını görmek

Kahve falında yuvarlandığını görmek

Kahve falında yuvarlandığını görmek bir akrabadan hata görüleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, rahat edileceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında yuvarlama görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla yuvarlanmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan yuvarlanmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek hayatından razı geleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalettir.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak başının belaya girmeyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine inanılır.

Kahve falında araba yuvarlanması görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir