AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksekten atmak

Kahve falında kendini yüksekten atmak

Kahve falında kendini yüksekten atmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yönetici makamına geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten atmak gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında yüksekten taş atmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna rivayet eder.

Kahve falında birini yüksekten atmak getirisi çok olan işler yapacağına, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten bişey atmak yenileneceğine ve can bulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten kedi atmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten kendini atmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir