AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüksek yerden atmak

Kahve falında birini yüksek yerden atmak

Kahve falında birini yüksek yerden atmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ismini herkese duyuracağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birini yüksek yerden atmak gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak verilen emeklerin boşa gideceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini yüksek yerden atmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde uyumak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden atlamak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, onu darda bırakmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir