AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten kedi atmak

Kahve falında yüksekten kedi atmak

Kahve falında yüksekten kedi atmak başka işler deneyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, gözyaşının dineceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten kedi atmak gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten kedi atmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulur.

Kahve falında birini yüksekten atmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yüksekten atmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten bardak atmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten kendini atmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yüksek yerden atmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir