AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle atlamak

Kahve falında paraşütle atlamak

Kahve falında paraşütle atlamak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, amaçlarına ulaşmaya, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, insanlara yol göstereceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işaret eder.

Kahve falında paraşütle atlamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Kahve falında paraşütle denize atlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında paraşüt görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında uçan paraşüt görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, iş kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir