AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle denize atlamak

Kahve falında paraşütle denize atlamak

Kahve falında paraşütle denize atlamak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında paraşütle denize atlamak gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında paraşütle denize atlamak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlamak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında paraşütle düşmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir