AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten merdivenle inmek

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek iş hayatında kendi işini kuracağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek merdiven inmek çalışkan bir kişi olunacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek şeytanın aklına uyacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında merdivende inmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hızla merdiven inmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir