AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven inmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek maddi olarak zorluk çekileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden denize inmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul merdiveninden inmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir