AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek merdiven inmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek maddi açıdan rahat edileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek dualarının kabul olacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden inmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir