AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende inmek

Kahve falında merdivende inmek

Kahve falında merdivende inmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok yıpranacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende inmek gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Kahve falında merdivenden hızlı inmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, çok daha mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven aşağı inmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden korkarak inmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir