AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inmeye korkmak

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak keyifli hale geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında inme inmek tazeleneceğine ve canlanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak koyu muhabbette kalacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir