AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık boşluğa düşmek

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında bi boşluğa düşmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına inanılır.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hataların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir