AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında boşluktan atlamak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sonsuz boşluk görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir boşluğa düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boşluğa düştüğünü hissetmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir