AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonsuz boşluk görmek

Kahve falında sonsuz boşluk görmek

Kahve falında sonsuz boşluk görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sonsuz boşluk gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması istenebilir, dozunda bir hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek çıkar için insanlara zulmetmeye, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında sonsuz boşluk görmek dileklerinin kabul olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sonsuz merdiven görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında sonsuz yol görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sonsuzluk görmek kendine geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sonsuz yeşillik görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sonsuz deniz görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir