AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluktan atlamak

Kahve falında boşluktan atlamak

Kahve falında boşluktan atlamak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında boşluktan atlamak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak işe gösterilen ilginin artacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında boşluktan atlamak bazı tartışmalar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek hakkıyla kazanca, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında boşlukta durmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında boşlukta uçmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir boşluktan düşmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir