AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sıkıntılarını aşacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek herkesin takdirini toplayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir