AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek maddi imkânlarının azalacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde düşmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, borç ödemeye tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ne yöne gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir