AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, musibetlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanlara iyilik yapmaya işarettir.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde düşmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir