AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak kendisi için mal mülk alacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yeni bir sayfa açacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak elde bulunan imkânların artacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksekte olup korkmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten korkmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir