AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekten korkmak

Kahve falında çok yüksekten korkmak

Kahve falında çok yüksekten korkmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksekten korkmak gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında yüksek yerde korkmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekte olup korkmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten atlamaktan korkmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Kahve falında yüksekte korkmak hayırlı işe, çoluk çocuğa karışacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir