AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden korkmak

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden korkmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde korkmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak sadece kendisini düşüneceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir