AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten bakıp korkmak

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sözleri tutulacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, onu borçtan kurtaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, alım gücünde yükselme olacağına, dirliğin bozulabileceğine, kişinin rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bakıp gülmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında falına bakıldığını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir