AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek merdivenden korkmak

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak sorunların çözüleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden korkmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekte olup korkmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak hayallerindeki eve sahip olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüksekte korkmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir