AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte olup korkmak

Kahve falında yüksekte olup korkmak

Kahve falında yüksekte olup korkmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekte olup korkmak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten korkmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden korkmak hayallerin gerçekleşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekte olup korkmak inanca ve cesarete sahip olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten atlamaktan korkmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir