AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerlerden düşmek

Kahve falında yüksek yerlerden düşmek

Kahve falında yüksek yerlerden düşmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerlerden düşmek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında yüksek yerlerden düşmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten yere düşmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek tabiatı kötü olan kişiye, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde düşmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir