AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Kahve falında yüksekten düşmek ölmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksekten düşmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmemek güzelliklere rast gelineceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yükseğe çıkıp düşmek kazancın katlanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir