AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, elindekileri kaybedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında çocuğun yüksekten düşmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kafasını toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten denize düşmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, saygınlık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten düşmek ve ölmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten düşmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten betona düşmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir